Cursuri Balet

Balet pentru copii și tineri amatori

Participarea la cursurile de balet pentru copii de la vârste fragede îi ajută pe cei mici să aibă o postura corectă , asigura o dezvoltare armonioasă a corpului, se dezvoltă și se tonifică musculatura , crește flexibilitatea corpului. Acest curs este pentru copii de la 2 ani până la 16 ani.

Balet Academic

Visul de a deveni balerină este prin muncă multă. De aceea vă oferim și cursul de balet academic pentru copii de la 9 ani până la 16 ani. Acest curs este format din 3 sau mai multe ore pe săptămâna și special pregătit de profesori acreditați în formarea viitorilor balerini.

Balet pentru adulți

Putem oferi bucuria dansului clasic pentru adulți. Clasele de balet pentru adulți sunt special adaptate pentru a putea simții că poți să dansezi că o balerină, chiar cu roluri în spectacole.

Balet Fitness

Menținerea unui corp tonifiat de invidiat este alegerea acestor clase de adulți . Exercițiile de balet sunt special concepute pentru a pune în mișcare întreg sistemul muscular. Vă oferim clase de întreținere musculară cu exercițiile balerinelor.

Balet mama și fiica

Acest curs este pentru copii de la 5 ani până la 10 ani împreună cu mama . Cursul de balet ideal conceput pentru dumneavoastră împreună cu ea, acesta fiind denumit special „ Mama și fiica ’’, este momentul de conectare și muncă în echipă.

Pian și canto pentru copii și adulți

Cursurile de pian și canto aduc beneficii multiple în planul dezvoltării copilului, abilitățile pe care le dezvoltă în copilărie datorită pianului le vor fi utile atât în perioada școlară cât și în viață de adult. Acest curs este pentru copii de la 4 ani până la adulți doritori de dezvoltare prin artă.