Despre Noi

Cine suntem?

Sunt Victoria, mamă a 3 copii, cu o experiență de peste 16 ani în educație și mereu în căutare de noi metode de predare pentru copii și tineri.  
Pasiunea mea pentru balet m-a inspirat să deschid în 2014 prima școală de balet din România unde se aplică metode inspirate din pedagogiile Montessori și Waldorf, pentru copii începând cu vârstă de 2 ani. Pe lângă dobândirea de abilități și de însușirea tehnicilor de balet, la Victoria Dance Academy urmărim și dezvoltarea emoțională și socială a copiilor și tinerilor , atât de necesare unei dezvoltări armonioase a acestora.

Atmosfera din timpul cursurilor ajută la dezvoltarea unei legături strânse cu profesorul, ceea ce-i stimulează să se exprime creativ, liber, fără teamă de a greși și ajută în timp să își construiască o imagine de sine sănătoasă.

Misiunea noastră

Plecând de la premisa că activitatea fizică are un rol esențial încă din copilărie, profesorii din cadrul Victoria Dance Academy pun accentul pe dezvoltarea personală a cursanților . Copiii și tinerii învață să se exprime creativ și să-și construiască o imagine de sine sănătoasă .

Misiunea noastră este să le oferim posibilitatea de a-și dezvoltă încrederea și stimă de sine: fiecare mișcare sau tehnică deprinsă sau participarea la spectacole, le oferă un sentiment de autoîmplinire.

Încurajăm copiii și tinerii să-și găsească o motivație interioară pentru a putea evolua și a putea participa pe termen lung la cursuri. Profesorii noștri nu folosesc recompense pentru a le menține interesul celor mici.

Predare modernă

Modalitățile de predare sunt moderne, distractive și interactive. Tehnicile de balet le sunt prezentate copiilor sub formă unor povești și jocuri, special concepute pentru a le capta atenția și pentru a le stimula creativitatea, precum zborul unei lebede, săritură mîngîi , toate executate în ritmul muzicii.

Metodele folosite de profesorii noștri la cursurile de balet îi stimulează pe copii să își dezvolte încrederea și stimă de sine: mișcările, tehnicile învățate sau participarea la spectacole, le oferă un sentiment de împlinire, satisfacție .

Echipa noastră

Adina Bădică

Profesoară balet academic și amatori

Victoria Daschevici

Fondator

Anne Marye Sima

Profesoară balet academic și amatori

Daiana Ionela Popescu

Profesoară de balet academic și amatori dans modern

Bianca Ioana Mircea

Profesoară de balet academic și amatori

Alexandra Mihaela Ilie

Profesoară de balet și dans contemporan academic și amatori

Rose Marie Bot

Profesoară de balet academic și coordonator metodologie

Florin Chiritescu

Profesor de balet academic și flamenco amatori și academic

Galina Bobeicu

Profesoară de dans contemporan și dans popular

Katolina Stroe

Profesoară de pian, vioară și canto academic și amatori

Hurja Diana Petronela

Profesoară de pian și canto

Catalina Postolache

Profesoară de pian și canto

Luiza Ghinda

Profesoară de actorie

Răzvan Păun

Profesor de pian și vioară

Timeea Andreea Crăiță

Profesoară de pian

Testimoniale

Mama Mariei
Read More
Atat eu cat si fiica mea suntem incantate de cursurile de balet. Micuta mea o prefera pe Victoria si intotdeauna merge cu placere la cursurile cu ea. Cel mai mult apreciez ca nu se folosesc recompensele si pedepsele pentru a motiva copiii, iar invatarea se face prin joaca.
Mama Anei
Read More
Anei ii place foarte mult la balet. Are o tinuta frumoasa datorita dansului, face balet si acasa si asculta muzica pe care danseaza la ora de balet. Locatia scolii este accesibila. Ne plac spectacolele de la sfarsitul modulelor si le asteptam cu nerabdare atat noi, cat si bunicii.
Mama Dianei
Read More
Atat eu cat si Diana venim cu mare drag la cursurile de balet. Ne place indeosebi pentru ca nu este doar balet, ci fiecare dans este o poveste plina de magie si gratie. Profesorii folosesc blandetea ca si unealta principala, aspect foarte apreciat. Locatia este foarte accesibila. Apeciem si mini-biblioteca din sala de asteptare.”
Previous
Next