Cursuri Dans

Dans contemporan

Dansul contemporan este un stil modern de dans care poate combină trăsături din mai multe genuri: dansul modern, hip-hop, coregrafia clasică și jazz. Pot participa copii de la 4 ani până la Adulții doritori. Specifice dansului contemporan sunt flexibilitatea, conexiunea dintre corp și minte prin mișcări fluide, cu accent pe improvizație și versatilitate, spre deosebire de stilul tradițional pecum baletul.

Dans modern

Dansul este probabil cea mai distractivă formă de activitate fizică pentru copii, care -i ajută să își dezvolte sentimentul de apartenența la un grup, să fie responsabili, să comunice mai bine și să respecte regulile, dar care are și beneficii majore pentru dezvoltarea fizică: formează o musculatura puternică , dezvoltă echilibrul, forță , coordonarea și memoria. Acest curs este pentru copii de la 4 ani până la 14 ani.

Street dance

Acel dans care te face să te mișți oriunde ai fi inecand cu vârstă de 7 ani până la 16 ani. Potrivit tinerilor pentru felul sau aprofundarea acestor tehnici de street-dance se face prin exerciții de coordonare și combinare sub formă unor coregrafii, totul adaptat pe vârstă copiilor.

Gimanstică și dans acrobatic

Cursurile de gimnastică pentru copii de la 4 ani până la 14 ani îmbină exercițiile de coordonare, mobilitate. Participarea la cursuri îi ajută pe copii să dezvolte un corp flexibil, o postura frumoasă , în același timp învață să fie responsabili, să își respecte corpul și limitele acestuia, lucrul în echipa și perseverență .

Flamenco

Dansul Flamenco este adresat adulților care vor să cunoască starea de forță . Se învață ritmul, pașii de baza și coregafie/ dans . FLAMENCO nu este un simplu dans , ci mai degrabă o cultură , vremurile tulburi ale secolului XV fiind marcate de acest tip de dans.

Pilates

Pilates reprezintă un sistem de exerciții fizice dezvoltat la începutul secolului 20 de către Joseph Pilates în Germania. Această metodă foloseș te mintea pentru controlarea musculaturii. Acest curs este pentru adulți. Exercițiile Pilates te învață conștientizarea respirației și a poziției coloanei și țintesc întărirea mușchilor torsieri profunzi.

Pilates mama și bebe

Ai devenit mămică și corpul are nevoie de ajutor pentru a- și reveni. Acum ai posibilitatea să vii împreună cu bebe la acest curs pentru tonifierea musculaturii și cel mai important este că bebe va fi cu ține pe toată durata cursului cu toate nevoile sale (hrană , somn și chiar joacă). Poți începe acest curs de la 6 săptămâni de la naștere .

Dansul Mirilor

Dansul mirilor este povestea ta în pași de dans. Grație, stil și armonie pentru un început de drum în doi. Dansul tău din ziua nunții capătă elegantă și rafinament! Acest dans transmite emoția și fericirea dintre voi. Coregrafia este construită individual, căutăm emoțiile și mișcările corpului. Melodia o alegeți voi sau împreună .